Næste tur

Følg os på

Partnere

  • www.artofdance.nl
  • www.udc.nl
  • www.id-t.com
  • www.q-dance.com
  • www.b2s.nl
  • www.hardtraxx.nl

News

Qlimax 2013 - Sidste info og detaljer

Qlimax 2013 - Buslister og sidste infoSå er der afgang for gæster Lørdag d. 23. november. Det er nemlig endnu engang blevet tid til Qlimax i Gelredome Arnhem. Herunder kommer en del praktisk information. 

Vi skal i år have i alt 350 mennesker afsted, så vi håber på I vil være med til at passe på hinanden og tage hensyn til alle de andre rejsende.


Billetter
Qlimax er udsolgt. Alle billetter bliver scannet i indgangen. Det er derfor vigtigt at passe godt på sin billet, efter de er blevet udleveret. Billetterne bliver udleveret i bussen når vi ankommer til Gelredome, hør derfor godt efter i guiden og sørg for at få din billet inden du går ud af bussen.

Legitimation
Aldergrænsen er 18 år og der er kraftig alderskontrol, derfor er det utrolig vigtigt at have gyldigt ID med i form af PAS. Legitimation vil også blive tjekket af guiderne før indgang til bussen. Navn på ID skal stemme overens med navnet på bestillingen. Navnændring koster 200 kr der betales til guiden. Hardstylers har krav på at indberette navne på de rejsende der forlader landet.


Qlimax live on air!
Qlimax bliver sendt lige på Q-dance Radio!


Indgang/Udgang
Der er forskellige indgange, så kig godt på din billet hvilken indgang du skal ind af. Ved alle udgange står skilte i retning mod busser, tog, og parkeringspladserne. Der er mange mennesker når man skal ud, så hold øje med hvor du kom fra og sørg for at komme samme sted hen. Busserne bliver om muligt holdene samme sted hele natten, ellers hold godt øje med hvilken bus du var i. Busserne åbner først kl. 07.00 så lad være at gå ud før.


Digitale Camera’s
Det er tilladt at medbringe digital camera, spejlreflex og video kamera, alt undtagen proffesionelt video udstyr er tilladt.


Stoffer
Q-dance følger den lokale lovgivning og det er strengt forbudt med både hårde som soft drugs, samme regler gælder som altid også på busserne. Q-dance skriver, hvad enten det er piller, pulver eller joints så bliver man overladt til myndighederne og får ikke lov til at deltage til festen. 

Skabe
Vi får mange spørgsmål vedrørende medbragte ting, de tillader kun Solcreme og Parfume voks og lignede hvis det er i en original beholder. Det er en god ide at have en tyk trøje eller sweatshirt med til køen, det er rigtig koldt at stå og vente når man skal ud og ind af stadion. Det er muligt at leje skabe inde til festen, så der kan man opbevare sine ting under festen. 


Hæve automater
Til Qlimax findes hæveautomater, det skal dog siges disse ikke altid virker, så derfor er det en god ide at medbringe kontanter i tilfælde af nedbrud eller ulæselige kort og lign. Vi får mulighed for at hæve på nogle af rastepladserne, men sørg for at veksle Euro hjemmefra og tage med.

Fleggaard
Vi holder traditionstro ved Fleggaard i Harrislee, hvor der er mulighed for at købe drikkelse og mad til turen. Det er ikke ment som en shoppetur, så sørg for kun at købe det I kan drikke og spise på turen. Det er ment som en service til jer for at få billig drikkelse på turen, så vi ser selvfølgelig meget gerne at I holder rent omkring jeres egne pladser i bussen. Guiden vil sørge for rene poser og sorte sække til opsamling.

Pauser / Omklædning
Guiderne vil i samråd med jer afholde tissepauser under turen, da toillettet er til nødbrug, og ikke kan tømmes i Tyskland eller Holland, vi ser derfor meget gerne det ikke bliver fyldt op.
Vi holder en sidste omklædningspause på omkring 45 minutter, hvor i vil få mulighed for at hoppe i festetøjet og gøre de sidste ting klar til aftenen. Vi forsøger at holde ind på en af de største rastepladser omkring 1 time før festen. Tag venligst hensyn til hinanden da der vil være rigtig meget rift om toiletpladser og lign. Nogle af hankønnene kan evt. klæde hurtigt om i busserne.

Pas på jer selv og andre
En hel dags fest kan gøre mere ved en end man tror, så derfor kom velforberedt, sørg for at få rigeligt med søvn i dagene op til, og opfør jer ordenligt overfor jeres medrejsende, guiderne samt chaufførene. Der findes skabe inde til festen hvor man kan have ekstra tøj liggende til om aftenen. Pas på jeres ejendomme og jeres helbred.


Buslister

I år har det heldigvis været noget simplere end hidtil med de Danske busser, da vi udelukkende kører med dobbeltdækkere. 1 stk. fra Ålborg ned gennem Jylland, og 1 stk. fra København ned gennem Danmark.
Derfor vil der ikke komme buslister ud, der kommer kun til at køre en bus på opsamlingssted.
Bus 1 - København Bus - Guider: Jack  - tlf. 28997470
København
Slagelse
Odense
Kolding
Harrislee (kun pausestop ingen opsamling)
Bus 2 - Ålborg Bus - Guide: Dennis Panduro  tlf. 60152196
Ålborg
Århus
Kolding
Harrislee 

Bustider 
Klik på det pågældende link for at se opsamlingssted.

Lørdag d. 23. November 2013

   
   
Ålborg Banegård 06:00
København - DGI byen 05:45
Slagelse v/ stop 39 DTC 07:00
Århus v/ Musikhuset 07:30
Odense / Dannebrogsgade 08:00
Kolding rutebilstation   09:15
Fleggaard Harrislee 10:30
Arrival Gelredome Arnhem 21:00
   
Sunday 24. November 2013  
Departure Arnhem 07:45


Det vil ikke være muligt at få adgang til busserne før efter kl. 07.00, så lad være at gå ud før, da i ikke bliver lukket ind igen. Er i trætte og vil hvile, kan det betale sig at sætte sig op på tribunerne istedet.


Hardstylers Mødested 


Vi har de sidste 4 år forsøgt at holde alle Scandinavere samlet omkring tribune og balkonen på nr. 103 - Der er perfekte pladser med udsigt til sceneshow, nem adgang til bar samt dansegulv, og let og hurtig måde at finde sinde venner og veninder.
HS mødested

Huskeliste:

Gyldigt visa kort
Pas
Euro
Har i yderligere spørgsmål til ovenstående, eller andet i forbindelse med turen, så send os en mail eller se vores FAQ

Vi ønsker jer allesammen en rigtig god tur!
Tag ned og vis de Hollændere hvordan vi Scandinavere fester :)

Vi ses i bussen!

Kommentar

News info

  • Posted

    19-11-2013