Næste tur

Følg os på

Partnere

  • www.artofdance.nl
  • www.udc.nl
  • www.id-t.com
  • www.q-dance.com
  • www.b2s.nl
  • www.hardtraxx.nl

News

Qlimax 2013 | Anthem & Line up

 

Så er anthem og line up klar til den legendariske fest QLIMAX ! Det bliver en aften spækket med nogle af de dygtigste artister, og ikke mindst et show i særklasse! Festen blev udsolgt på intet mindre end 30 minutter hos både Q-Dance, og her på Hardstylers!


Hvis du desværre ikke fik billet, kan du glæde dig til Hard Bass 2014, som vi her på Hardstylers arrangere en tur til. Hard Bass bliver afholdt i Gelredome, som er den samme hal, hvor Qlimax også bliver afholdt.

 

LINE-UP:

 

Acti
Wildstylez & Max Enforcer
Code Black
Coone
Gunz 4 Hire
Noisecontrollers
Zatox
Alpha Twins
Mad Dog ft. Art Of Fighters

Hosted by: MC Ruffian

 

Anthem: Gunz 4 Hire ft. MC Ruffian - Immortal

 

 

 

Kommentar

News info

  • Posted

    05-11-2013