Följ oss

Partners

  • www.artofdance.nl
  • www.udc.nl
  • www.id-t.com
  • www.q-dance.com
  • www.b2s.nl
  • www.hardtraxx.nl

News

Delbetalning

Delbetalning införs på Hardstylers!


Vi kommer nu, på test, erbjuda delbetalning på Hardstylers resor. Ingen ränta, inga avgifter, och priset är det samma som att betala allt på en gång (förutom eventuella kortavgifter och betaltjänstavgifter).

 

Simpelt uttryckt så kommer det gå till på följande sätt:

 

1. När du väljer påstigningsplats vid köp av biljett så väljer du det alternativet där det även står "Delbetalning". Detta alternativ kostar endast 50% av ordinarie pris.

 

2. Inom 14 dagar kommer du få ett mail med en länk till hur betalningen av resterande 50% av beloppet skall genomföras.

 

3. Det resterande beloppet skall betalas inom 30 dagar. I mailet kommer det stå ett specificerat datum när betalningen skall vara gjord.

 

OBS: Det initiala betalningen, den som görs vid beställningen, fungerar som en deposition. Om resterande belopp inte betalas inom specificerat datum så återgår bokningen till försäljning och ingen återbetalning kommer att genomföras. Det du godkänner genom att välja delbetalning är alltså att du gör dig skyldig till att genomföra den resterande betalningen inom specificerat datum.

 

Det faller även på dig som kund att uppmärksamma att du fått mailet om den resterande betalningen. Vi kan inte se om du angett en inkorrekt epostadress eller om det fastnar i ett spam-filter eller liknande, så om du inte mottagit detta inom 7 dagar så måste du kontakta vår kundtjänst: info at hardstylers . se

 

Oavsett om man väljer delbetalning eller ej så behöver man fortfarande ett betalkort som går att använda på Internet. Om betalningen går igenom på depositionen så kommer även samma kort att fungera vid andra betalningen.

 

Det går även att dela upp en beställning så att t.ex. 2st biljetter betalas direkt och 2st lägg på delbetalning. Dock så kommer hela beställningen att återgå till försäljning om resterande betalning inte genomförs inom specificerat datum och ingen återbetalning kommer att genomföras.

 

Om ni har några frågor kring delbetalningar detta så kontakta vår kundtjänst:  info at hardstylers . se

Kommentar

News info

  • Posted

    2014-11-11