Följ oss

Partners

  • www.artofdance.nl
  • www.udc.nl
  • www.id-t.com
  • www.q-dance.com
  • www.b2s.nl
  • www.hardtraxx.nl

News

Qlimax - Sista info

Snart är det dags! På natten mellan fredag och lördag går bussen mot Arnhem i Nederländerna, med sikte på Gelredome och Qlimax. Därför har vi satt ihop lite information till er.


Biljetter
Biljetterna kommer att delas ut på bussen när vi kommer fram till Arnhem.

Legitimation
Det är 18årsgräns på Qlimax, och vi skall passera tre landsgränser, så det är rekommenderat att ha med sig legitimation och pass. Dock räcker ett giltigt ID-kort för att komma på bussen. Det är däremot vakterna vid Qlimax som har sista ordet och det råder inte vi över.


Qlimax live!
Qlimax kommer även sändas på Q-dance Radio!


Ingång/Utgång
På biljetterna kommer det stå vilken ingång som ni skall använda till arenan. Dörrarna öppnar kl.21. Ibland har de satt sista ingångstiden till 01:00
Efter evenemanget så står bussen kvar på samma ställe som den parkerade när vi anlände och kommer (enligt plan) att öppna kl.7:00 och börja rulla kl.7:30. Se till att vara i tid.


Kameror
I princip allting förutom professionell videoutrustning är tillåtet och uppmanas att användas fritt och delas på Internet. Det innebär att även SLR/DSLR är tillåtna.


Preparat/droger
Q-Dance följer de lokala lagarna och det är strängt förbjudet att ta med sig droger. Piller, pulver eller joint, allt leder till övernattning hos myndigheterna. Självklart är det inte heller tillåtet att ha med eller bruka droger på våra bussar. Om vi eller vakter kommer på någon med droger så är ni inte längre välkomna på resan och får finna egen resa dit/hem.

Skåp
Det är tillåtet att lämna saker på bussen, som låses över natten, men vi ansvarar inte för några tillhörigheter. Ett bättre alternativ är att hyra ett skåp på Qlimax. De kostar €10-15 varav €5 är pant som återfås när man lämnar tillbaka nyckeln. De är inte jättestora, men man får plats med en mindre väska och jacka/tröja. 


Pengar
Valutan på Qlimax kommer, som alltid, att vara tokens. Dessa går att köpa både med kontanter och kort. Det är rekommenderat att ha med en viss summa i kontanter, då det tidigare år har varit problem i kommunikationen med Svenska banker och vissa kort har inte fungerat.

Bordershop
På resan ner har vi inget planerat stopp på Bordershop, då vi ändå kommer att åka färjan mellan Rödby och Puttgarden och ni kan handla ombord. På hemresan kommer vi däremot att stanna vid Bordershoppen i Puttgarden för en längre runda. Dock ber vi er begränsa ert inköp till max 3 flak per person.

Pauser
I samråd med förarnas körschema kommer guiderna försöka göra så många pauser som möjligt, för att folk skall få sträcka på benen och gå på toaletten. Det kommer även göras längre stopp för matraster. Enligt plan så kommer det vara ett sista stopp på 45min innan vi anländer där det finns möjlighet att byta om och göra sig iordning.

Toalett
Toaletten på bussen går inte att tömma i Tyskland eller Nederländerna och löper därför risk att bli full. Om detta sker måste den låsas och ingen får använda den. Därför uppmanar vi er till att endast nyttja dem i nödfall och då endast för No1. Samtliga, oavsett kön, skall sitta ner när ni nyttjar toaletten. Annars ber vi er försöka hålla er tills vi stannar för en paus.

Visa hänsyn
En hel natt med festande kräver energi. För att alla skall få en chans att samla på sig den energin och vila ut ordentligt så ber vi er att ta hansyn till när reseledarna säger att det skall vara tyst så alla får en chans att sova och vila ut. En initial plan är att ha det tyst hela vägen till Tyskland för att sedan börja spela musik och visa DVDer.


 


Busstider:

Det går inte att komma på bussen under festen, den är låsta hela natten.

Hardstylers Mødested 


De senaste åren har Hardstylers alltid haft samma samlingsplats på Qlimax, för alla våra gäster. Om man tappar bort sina vänner eller bara vill ha en bra plats att se showen ifrån är läktare 103 perfekt för detta.
Gelredome Seating Plan

 

 

Packlista, nödvändigt:

Legitimation / pass
Kontanter och kort
Festkläder, smink

 

Packlista, rekommenderat:


Bekväma kläder för resan
Deodorant
Öronproppar
Kudde
Filt

Ses på bussen!

Kommentar

News info

  • Posted

    2014-11-17