Följ oss

Partners

  • www.artofdance.nl
  • www.udc.nl
  • www.id-t.com
  • www.q-dance.com
  • www.b2s.nl
  • www.hardtraxx.nl

News

Decibel 2014 - Info

Snart är det dags för Decibel Outdoor Festival 2014!

Och här kommer en del info inför resan

 

Avgångstider:

I år åker vi från Göteborg kl.15:15 och stannar i Halmstad kl.17:15. Sedan har vi, efter biljettförsäljningen, inga fler stopp i Sverige utan kommer åka vidare till Danmark för att hämta upp våra Danska medresenärer.

Hemresan kommer påbörjas 1h efter att festivalen stänger och vi kommer åka så snabbt och smidigt som möjligt för att alla skall komma hem så tidigt som möjligt.

 

Timetable & Floorplan:

Om du vill skriva ut karta, lineup och speltider så finns det en färdig PDF. Det brukar även delas ut folders på festivalen som innehåller samma information.

http://data.b2s.nl/Decibel/DB14FPTT.pdf 

 

App:

b2s har även en app, både för iOS och Android, som innehåller speltider och information. När vi kommer närmare festivalen kommer den även att innehålla speltider, karta och alarm för de aritster du markerat att du vill se, så du får en notis 15min innan de börjar. Den är gratis och finns i iOS App Store och Google Play

 

Kvitto, biljetter, ID och pass.

Vi har en lista med alla resenärer som vi bockar av, så även om det underlättar för oss om ni har med er kvitt/orderbekräftelse så är det inte ett krav. Vi kan däremot kräva giltigt ID. Väl på festivalen kan vakterna kräva ID för ålderskontroll. Om man vill försöka få med sig snus in på området kan de även kräva pass, men även detta är inte en garanti för att de skall släppa igenom snus.

Biljetter kommer delas ut antingen strax innan vi kommer fram till festivalen eller vid avstigning.

 

Väder:

Vid skrivandets stund ser det inte lika vackert ut som de gjort de senaste åren, utan snarare 20 grader under dagen och kanske 15 på kvällen och även risk för regn. Därför rekommenderar vi kläder och skor därefter, och extra strumpor.

 

Bordershop

Det kommer tyvärr inte finnas möjlighet att handla i Bordershop på denna resa. Detta pga butikens öppettider. Beroende på vad chaufförerna bestämmer, med tanke på väder, trafik och tid, så kan det kanske finnas möjlighet att handla på färjan mellan Sverige och Danmark, men detta är inte garanterat. Samma gäller på hemresan.

 

Skräp och sopor

Det kommer finnas soppåsar och sopsäckar på bussen. Se till att slänga allt skräp i dessa påsar och glöm inte att ta med dem för att slänga utanför bussen på lämplig plats när ni kliver av.

 

Uppförande

Självklart skall vi ha förfest och pepp på bussen, men detta skall ske med måtta. Visa hänsin till dina medresenärer och kom ihåg att vakterna på festivalen kan neka tillträde om du är för slirig. Vi undviker gärna att se våra gäster sova på festivalen, därför har vi släckt och tyst på natten så att alla får möjlighet att sova.

Naturligtvis är det inte tillåtet att röka på bussen, utan detta får vänta tills vi har rökpauser. De kunder som har med sig eller brukar droger på bussen blir avslängda på närmsta stopp, erhåller ingen biljett, och får finna sin egen väg; oavsett vilket land vi befinner oss i när detta blir påkommet.


Pauser

Vi måste anpassa oss efter chaufförernas körschema och de tider som vi försöker passa. Utöver det kommer vi försöka stanna för att sträcka på benen, röka och använda toaletter så ofta som möjligt. Vi kommer även att göra längre stopp för mat och reseledaren kommer säga till när vi gör vårt sista stopp innan festivalen så alla får en möjlighet att byta om och piffa till sig.

 

Toalett på bussen

Möjligheterna för att tömma toaletten på bussen är oerhört begränsade, därför skall den behandlas som en nöd-toalett. Utöver det finns det två väldigt strikta regler:

Alla sitter ner, framförallt killar.

Ingen går nr.2, detta sparas till pauserna.

 

Musik, video och Film

Vi kommer ha med oss musik och video för att underhålla och peppa innan festivalen, och även filmer för att slappa och fördriva tiden på vägen hem.

 

Reseledare

Denna resa kommer ha två reseledare, en Svensk och en Dansk. Deras ord är lag och vänd er till dem med alla frågor ni har under resan.

Väl framme vid festivalen när alla klivit av bussen och den är låst så upphör reseledarnas ansvar, då de också är där för att njuta av festivalen, och det återgår inte förrän vid hemfärd. De kommer naturligtvis svara på frågor så väl de kan och hjälpa till i den mån de är kapabla till, men har ingen plikt att göra så.

 

Väskor och saker

På festivalen kommer det finnas skåp att låsa in saker i. Dessa kostar €10-15 och inkluderar €5 pant som återfås när man lämnar tillbaka nyckeln. Det går även att låsa in saker på bussen, på eget ansvar, men dessa går inte att komma åt under festivalen.

 

Kontanter och tokens

Valutan på festivalen är tokens, som går att köpa för kontanter eller med kort i automater och stånd på området. De har ibland svårt att få kontakt med Svenska banker, däför är det rekommenderat att ha en del € i kontanter med sig så att man inte står utan mat.

 

Frågor

Om du har några frågor som inte besvaras här så kontakta oss på info@hardstylers.se så svarar vi så snart som möjligt. Annars ses vi på bussen.

 

Trevlig resa!

Kommentar

News info

  • Posted

    2014-08-12